Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Linterpoorten  te Zemst               

Mededeling aan onze patënten:

Na een loopbaan van 37 jaar als huisarts slaat Dr Ann Martin vanaf 1 juli 2022 een nieuwe weg in.

Dr Martin bedankt jullie langs deze weg voor het jarenlange vertrouwen en wenst jullie van harte een gelukkige en gezonde toekomst toe ! Ook dank aan de collega's voor respectievelijk bijna 40 jaar en bijna 5 jaar samenwerking.       

In afwachting van versterking door een nieuwe collega zullen Dr Patrick Roelands en Dr Tom Koninckx  de zorg voor al onze patiënten zoveel mogelijk op zich nemen. Dit kan op sommige dagen leiden tot overbelasting van de agenda's waarvoor we  uw begrip en geduld  willen vragen. Raadplegingen zijn steeds op afspraak. U kan via deze site een afspraak  maken in onze agenda's.

Gelieve per persoon een afzonderlijke afspraak in te boeken. Breng ook telkens je (kids-)ID mee naar de raadpleging.Huisbezoeken dienen telefonisch aangevraagd te worden via 015 611100 , bij voorkeur tussen 8u en 10u. Door de overbelasting van de praktijk worden voorlopig geen nieuwe patiënten aangenomen. Wij maken wel een uitzondering  voor huisgenoten van reeds ingeschreven patiënten.

Buiten de consultatie-uren kan u voor dringende problemen terecht op het telefoonnummer van de wachtdienst : 1733.

Elke vrijdagavond  (of aan de vooravond van een feestdag) kan u vanaf 19u terecht op de Huisartsenwachtpost te Mechelen, Liersesteenweg 435. De  wachtpost sluit maandagochtend om 8u (of om 8u de dag volgend op een feestdag).